Buffet 4

Buffet 4

Kr. 320

Hvidvins dampet laks på bund af spæde salater pyntet m/ asparges, rejer og dilddressing - Skaldyrssalat på bund af sprød salat med ananas, tomat, dild og kaviar - Honningglaseret skinke - Rosastegt oksemørbrad - Marineret kold kartoffelsalat med forårsløg og basilikum - Gratineret pasta med bacon og løg i tomatfløde sauce - Salat bar m/ 2 slags dressing - Osteanretning m/ 5 forskellige slags oste anrettet på fad med peberfrugt, vindruer og kiks.
Pris pr. person (min. 20 personer)

Buffet 3

Buffet 3

Kr. 275

Kold hvidvinsdampet rødspættefilet pyntet m/ rejer, asparges, tomat, Kaviar og dilddressing - Hønsesalat på bund af sprød salat med ananas pyntet m/ bacon - Mørbradbøffer á la creme - Kalveculotte - Broccolisalat m/ pinjekerner, æble og bacon - Flødestegte kartofler m/u hvidløg - Salat bar m/ 2 slags dressing - Hjemmelavet ostelagkage m/ bær.
Pris pr. person (min. 20 personer)

Buffet 2

Buffet 2

Kr. 245

Lakseroulade m/ flødeost, dild og kaviar - Baconstegt svinemørbrad - Rosastegt oksefilet m/ kryddersmør - Ovnstegte krydderkartofler - Gratineret pasta med bacon og løg i tomatfløde sauce - Salat bar m/ 2 slags dressing - Chokoladekage m/ vaniliecreme og bærcolis.
Pris pr. person (min. 20 personer)

Buffet 1

Buffet 1

Kr. 205

Hjemmelavet tunmousse pyntet med rejer, citron og kaviar - Hvidløgsmarineret kyllingebryst - Rødvinsmarineret culottesteg - Pastasalat med grøntsager vendt i frisk krydderurtedressing - Salat bar med 2 slags dressing - Flødestegte kartofler m/u hvidløg - Chokolademousse med flødeskum.
Pris pr. person (min. 20 personer)

X