Buffet 4

Buffet 4

Kr. 325

Varmrøget laks på bund af spæde salater pyntet m/ asparges, rejer og dilddressing - Skaldyrssalat m/ sprød salat, tomat, asparges, pesto, citron, dild & kaviar - Honningglaseret skinke - Rødvinsmarineret culottesteg - Marineret kold kartoffelsalat med forårsløg og basilikum - Flødestegte kartofler - Salat bar m/ 2 slags dressing - Osteanretning m/ 3 forskellige slags oste anrettet på fad med peberfrugt, vindruer og kiks.
Pris pr. person (min. 20 personer)

Buffet 3

Buffet 3

Kr. 280

Hvidvins dampet laks på bund af spæde salater pyntet m/ asparges, rejer & dilddressing - Hønsesalat på bund af sprød salat med ananas pyntet m/ bacon & karse - Mørbradbøffer á la creme - Kalveculotte - Pastasalat m/ friske krydderurter - Ovnstegte kartofler - Salat bar m/ 2 slags dressing - Hjemmelavet ostelagkage m/ bær.
Pris pr. person (min. 20 personer)

Buffet 2

Buffet 2

Kr. 265

Lakseroulade m/ flødeost, dild og kaviar - Baconstegt svinemørbrad - Rosastegt oksefilet m/ kryddersmør - Frikadeller med surt - Ovnstegte krydderkartofler - Kold kartoffelsalat m/ purløg - Salat bar m/ 2 slags dressing - Chokoladekage m/ vaniliecreme og bærcolis.
Pris pr. person (min. 20 personer)

Buffet 1

Buffet 1

Kr. 245

Hjemmelavet tunmousse pyntet med rejer, citron og kaviar - Kyllingebryst m/ sprødt skind - Rødvinsmarineret culottesteg - Pastasalat med grøntsager vendt i frisk krydderurtedressing - Flødestegte kartofler - Salat bar med 2 slags dressing - Chokolademousse med flødeskum.
Pris pr. person (min. 20 personer)

X