1 - Trifli med appelsin, blommer og ananas
2 - Chokoladekage med is og vafler
3 - Chokolade fondant med vanilleis og hindbærcolis
4 - Chokolademousse med pistacie / appelsin crokant
5 - Islagkage med friske bær
1 - Svinemørbrad svøbt i bacon med garniture og ovnstegte kartofler dertil svampesauce
2 - Rosastegt okseculotte med ovnstegte kartofler, bønner og flødesauce
3 - Kalve wienerschnitzel med citron, frisk høvlet peberrod, ansjosfilet og kapers og dertil brasede kartofler
4 - Flæskesteg med rødkål, agurkesalat, brune og hvide kartofler samt sauce
5 - Helstegt oksemørbrad med kartofler, broccolisalat og flødesauce (peber, rødvin eller svampe +35 kr)
1 - Rejecocktail med dild og citron samt hjemmerørt dressing
2 - Halv avocado med rejer vendt i hjemmerørt “spicy” dressing
3 - Tunmousse pyntet med rejer og asparges og caviar på bund af sprød salat
4 - Lakseroulade pyntet med dild & caviar på bund af sprød salat
5 - Tarteletter med høns i asparges