• Festmenu i huset

    • Festmenu - forretter

      Kr. 75

      1 - Rejecocktail med dild og citron samt hjemmerørt dressing
      2 - Halv avocado med rejer vendt i hjemmerørt “spicy” dressing
      3 - Tunmousse pyntet med rejer og asparges og caviar på bund af sprød salat
      4 - Lakseroulade pyntet med dild & caviar på bund af sprød salat
      5 - Tarteletter med høns i asparges

    • Festmenu - hovedretter

      Kr. 195

      1 - Svinemørbrad svøbt i bacon med garniture og ovnstegte kartofler dertil svampesauce
      2 - Rosastegt okseculotte med ovnstegte kartofler, bønner og flødesauce
      3 - Kalve wienerschnitzel med citron, frisk høvlet peberrod, ansjosfilet og kapers og dertil brasede kartofler
      4 - Flæskesteg med rødkål, agurkesalat, brune og hvide kartofler samt sauce
      5 - Helstegt oksemørbrad med kartofler, broccolisalat og flødesauce (peber, rødvin eller svampe +35 kr)

    • Festmenu - desserter

      Kr. 75

      1 - Trifli med appelsin, blommer og ananas
      2 - Chokoladekage med is og vafler
      3 - Chokolade fondant med vanilleis og hindbærcolis
      4 - Chokolademousse med pistacie / appelsin crokant
      5 - Islagkage med friske bær

    • Festmenu - natmad

      Kr. 75

      1 - Kartoffel-porresuppe
      2 - Aspargessuppe med kødboller
      3 - Ungarsk gullashsuppe (+35 kr)
      4 - Pølsebord
      5 - Croissant med hønsesalat / skaldyrssalat eller rejesalat

X