Om os

VELKOMMEN

 til SVANEGÅRDEN

Korsør vandrerhjem Svanegården ligger i et smukt, grønt område tæt på byens centrum og med golfbane og sø som nærmeste nabo.

Gode kursuslokaler med plads til 10-50 personer og AV-udstyr m.v. gør stedet velegnet til kurser, møder, sports- og lejrskoleophold.

Vandrerhjemmet er kendt for sine alsidige, veltilberedte kulinariske oplevelser.

Korsør er en hyggelig havneby med alt hvad det indebærer – en kyststrækning med mange gode naturoplevelser.

Den charmerende gamle bydel der ligger smukt langs Storebælts kyst. I Korsørs gamle bydel findes strategisk placeret ved den gamle indsejling til havnen et fæstningsanlæg, som går helt tilbage til 1100-tallet.
Det store røde tårn står stadigvæk i sin fulde højde og er synligt langt omkring.

Ikke langt fra de gamle voldanlæg ligger de nutidige forsvarsanlæg i form af Flådestation Korsør, som udgør en af den danske flådes to baser. Flådestationen har mange hundrede ansatte og er hjemsted for en stor del af søværnets skibe med tilhørende depotfaciliteter placeret i og omkring Korsør.

Er du til lystfiskeri fra strand er der gode pladser både nord og syd for Korsør, såsom Knivkær, Stibjerg, Lejodde, Højklint og Korsør Lystskov. For ikke at tale om Revspidsen hvor der er en smuk udsigt til Storebæltsbroen.

Der findes mange dejlige badestrande for hele familien langs Korsørs kyst.

Ved Korsør vandrerhjem Svanegården finder du også en af områdets smukkest beliggende 18 hullers golfbaner, tæt på Storebælt.

Derudover byder Korsør by på et alsidigt og levende kulturliv med koncerter, aktiviteter, udstillinger og verdens ældste biograf.

Om os
Korsør vandrerhjem Svanegården ligger i et smukt, grønt område tæt på byens centrum og med golfbane og sø som nærmeste nabo.
Kontakt os

Tovesvej 30 F, 4220 Korsør

Info@korsorvandrerhjem.dk

58 37 16 29

Kvalitet

Del siden
X