BonBon Land

Korsør Golf Klub

Birkegårdens Haver

Vikingeborgen Trelleborg

BonBon Land

Birkegårdens Haver

Vikingeborgen Trelleborg

BonBon Land

UDFLUGTER

for ALLE

KORSØR GOLF KLUB
  • Korsør Golfklub

  • Korsør Golf Klub - 500 meter

   Korsør Golf Klubs baner er beliggende i en smuk og unik natur med et rigt dyreliv. Udsigten over Korsør Nor, Korsør By og ikke mindst Storebæltsbroen gør enhver golfrunde til en oplevelse. Korsør Golf Klub råder over en afvekslende 18 hullers bane (Old Course) samt yderligere 9 spændende og udfordrende huller (Høneklint), der ligeledes fungerer som Pay & Play. Klubben gæstes hvert år af mange spillere fra ind- og udland. Gode træningsfaciliteter, klubhus med reception, café og golfshop gør oplevelsen fuldendt.

   Korsør Golf Klub

VIKINGEBORGEN TRELLEBORG
  • Vikingeborgen Trelleborg

  • Vikingeborgen Trelleborg - 15 km

   Ét af de steder, hvor vikingetiden kan opleves på tætteste hold, er på Vikingeborgen Trelleborg nær Slagelse i Vestsjælland. I et naturskønt område ligger én af vikingernes store ringborge. Trelleborg blev bygget omkring år 980 af Kong Harald Blåtand. I dag ses resterne af den store kongeborg tydeligt i terrænet. Kom tæt på vikingerne for 1000 år siden og og nyd den smukke natur i Tude ådal.

   Vikingeborgen Trelleborg

BIRKEGÅRDENS HAVER
  • Birkegårdens haver

  • Birkegårdens Haver - 44 km

   Birkegårdens Haver er blandt Vestsjællands største turistattraktioner. Her er fem meget forskellige havetyper, stor café, gavebutik, picnicområder, søde bondegårds dyr, legepladser, minigolfbane og meget mere for børn. Hele området er på over 33.000 m2.

   Birkegårdens Haver

BONBON LAND
  • BonBon Land

  • BonBon Land

   Bonbon-Lands historie begyndte, da bolsjemageren Michael Spangsberg, fik idéen til slikket med navne såsom mågeklatter, hundeprutter og tissebleer. Slikket blev så populært, at mange skoler og børnehaver ville besøge slikfabrikken i Holme-Olstrup og se, hvordan slikket blev til. I 1992 så forlystelsesparken dagens lys med et bolsjeværksted, en biograf, butik og fire andebåde i en sø. Gennem årene er forlystelsesparken løbende udvidet, og parken var i 2008 den 8. mest besøgte attraktion i Danmark.

   BonBon Land

Om os

Korsør vandrerhjem Svanegården ligger i et smukt, grønt område tæt på byens centrum og med golfbane og sø som nærmeste nabo.

Kontakt os

Tovesvej 30 F, 4220 Korsør

Info@korsorvandrerhjem.dk

58 37 16 29

Kvalitet

Del siden

X